İçeriğe geç

Ingilizcede Bot Ne Demek Ne Demek

Bot olan ne demek?

“Bot”, robotun kısaltmasıdır ve tekrarlayan, otomatik görevler ve önceden tanımlanmış görevler gerçekleştiren bir yazılım programıdır. Botlar genellikle insan kullanıcıların davranışlarını taklit eder veya onların yerini alır. Otomatik oldukları için insan kullanıcılardan çok daha hızlı çalışırlar.

Robot ingilizcesi ne?

Robot isim [C] (MAKİNE)4 Eylül 2024

Ayakkabının İngilizcesi ne?

“shoe” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 12 sonuçKategoriİngilizceGenel kullanım1Genel kullanımAyakkabı i.Her erkeğin güzel bir çift elbise ayakkabısına ihtiyacı vardır. Her erkeğin güzel bir çift gece ayakkabısına ihtiyacı vardır. Daha fazla ifade2Genel kullanımAyakkabı i.

Şortun ingilizcesi ne demek?

“short” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 3 sonuç shorts i.

İngilizcede bot ne demek?

“boot (shoe)” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 2 sonuç boot i. Boot i.

Bot açılımı nedir?

Her ne kadar net bir çizgi olmasa da, Çekçe’de “iş” anlamına gelen “robota” kelimesinden türetilen “robot” kelimesinin kısaltması olan bot kavramı, internet üzerinde çalışan akıllı ajan yazılımlarını ifade eden bir terim haline gelmiştir.

Robotun Türkçesi ne?

Türkçe-Türkçe isim robot, erkek makine. İsim: Düşünmeden emirleri yerine getiren duygusuz ve vicdansız kişi. İsim, insan gibi yetenekli ve yaratıcı otomatik bir makinedir.

Robot hangi dilden?

Robotların geçmişi onlarca yıl öncesine dayanıyor gibi görünse de “robot” kelimesi ilk kez 100 yıl kadar önce Çek yazar Karel Capek’in Çek dilinde “sunucu” anlamına gelen “robota” kelimesinden oluşan bir oyunda kullanıldı.

Robot ne denir?

Robot, otonom veya önceden programlanmış görevleri yerine getirebilen bir elektromekanik cihazdır. Günümüz tanımına göre robotlar, elektronik ve mekanik ünitelerden oluşan, duyusal olan ve programlanabilen cihazlardır.

Terlik ingilizcesi ne?

terlik i. çorap i. baffie (İskoç) i.

Şemsiyenin İngilizcesi ne?

ŞEMSİYE | İngilizce-Türkçe sözlük – Cambridge Sözlüğü.

Ceketin İngilizcesi ne?

CEKET | İngilizce-Türkçe sözlük – Cambridge Dictionary.

Eşarp ingilizcesi ne?

Türkçe-İngilizce sözlükte scarf kelimesinin anlamları: 29 sonuçKategoriİngilizce1Yaygın kullanımScarf i.Genç hanımın boynunda bir eşarp vardı. Genç hanımın boynunda bir eşarp vardı. Daha fazla ifadeGenel2Genelshawl i.

T-shirt ingilizcesi ne?

“tişört” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 9 sonuçKategoriİngilizceGenel3Geneltshirt i.4Geneljersey i.5Geneltee shirt i.

Sperm ingilizcesi ne demek?

sperm, sperm, alim i.

Sosyal medyada bot ne demek?

Teyit Sözlük’te bot hesapları için şu tanımı kullanıyoruz; Bilgisayar programları tarafından yönetilen sosyal medya hesapları. “Bot”, İngilizce “robot” kelimesinin kısaltmasıdır. Botlar, belirli bir platformda gönderileri paylaşmak veya istenildiği gibi etkileşim kurmak için oluşturulur.

Bir hesabın bot olduğu nasıl anlaşılır?

Bot hesaplarının genellikle profil resimleri yoktur. Önceden yapılmış bot hesaplarının bir profil resmi ve genellikle 1 gönderisi vardır. Bot hesapları genellikle otomatik olarak açılan hesaplardır, bu nedenle manuel bir ad girilmez ve kullanıcı adları rastgele sayılardan ve harflerden oluşur.

TikTok’ta bot ne demek?

TikTok Paylaşım Botu’nu kullanmak isteyen biri Replit’te çalışan bir versiyon bulduğunda, videosunun bağlantısını koda yapıştırıyor, saniyede kaç paylaşım almak istediğini belirtiyor (genellikle saniyede maksimum 1000 paylaşım oluyor) ve botu çalıştırıyor ve anında TikTok’ta binlerce paylaşım alıyor.

Bot takipçi ne demek?

Takipçi botu nedir? Bir takipçi botu kullanmak, sahte takipçiler ekleyerek bir kanaldaki takipçi sayısını artırır. Bu takipçi hesapları genellikle bir bilgisayar veya yazılım tarafından kontrol edilen ve ilgili hesapları takip ederken mümkün olduğunca “gerçek” görünmek üzere tasarlanmış botlardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir